Utålmodig

Ting tar tid æ det noen som si, men je æ ta den utålmodige typen som helst vil att ting ska skje i øyeblikket tanken æ tenkt……kænn tel tider få store konsekvenser, men itte så mange som en skulle tru å kunne ha bekymra seg førr i utgangspunktet.

Denni bloggen f-eks. kjæm som en følge ta en Workshop i Sosiale Medier je fækk vara mæ på sammen mæ Helen og Merete i Sweet Chili Stories. En jobb førr Kvinnovasjon og Fjellregionen  førr nytetablerte og litt mer veletablerte småbedrifter som ville lære mer om å ta seg fram i Sosiale medier. En ganske stor å skummel verden om du æ ny på område. Den som vart mest bitt ta basillen æ vel je sjøl. Ha tenkt lengi på å byne å blogge, ætter oppfordring fra andre, (men tru sjøl at je ha skrivesperre….) akkurat derførr lurt å skrive mer. Damen i Sweet Chili tilbød meg å hjelpe tel å få tel en fin blogg, å lære meg litt om åssen gå fram……detti va førr ti timer sia, å her sitt je da å laga blogg uten en plan førr åssen dæ ska gå…….men det ha lett førr å gå seg tel, dæ æ det eneste je æ sikker på. Vi talas!


2 kommentarer on “Utålmodig”

  1. Knall, Linda! Utrolig gøy å jobbe med deg! Gleder meg til neste gang 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s