Den berømte veggen………

Lite visste vel folk før i tia no om att en vegg skulle få stor rolle i samfunnet som i dag. Æ nok itte bære je som ha hørt det litt slitne uttrykke, Å MØTE VEGGEN! Je ha vøri sjukmeldt sia i fjor sammar. Vil itte si je gikk på veggen, men je gikk mæssom sakte imot´n mæ aua på vidt gap……trudde je kunne mestre dæ ingen andre hadde klart før meg, å klatre over veggen om den skulle bli før nærgående……men ætter ett år mæ en slags skinndau tilstand, fant je meg sjøl «plutseli» litt fastklæmt , mæ ansiktet klint utover hele veggen. Å da kunne gudskjelov ælle som hadde vente i spenning si, detta ha vi bære vente på……..itte spesielt mye trøst i dæ, førr veggen va like førrdømt nærgående, men antageligvis tilfredstillende førr den som ha vente så spent. Lettere å sjå andres skjebne enn sin egen, itte så rart, førr vi æ itte så følelsesmessig involvert i andres liv som i våres eget. Nå må du ta det litt mæ ro bli det sagt, men åkke tilby seg å ta over noen ta oppgaven  mens det stå på som værst???( Detti gjeld meg om andre å, bære så dæ æ sagt) Jeg gå tel psykolog en dag i vikua førr å prøve å balansere kreften mine litt bære enn je ha gjort før, men dæ æ itte lett når en brenn førr så frykteli mye, å je bli lett engasjert. Ei dame sa her om dagen att det itte gikk an å bli utbrent uten å brenne……dæ fant je trøst i faktisk. Je tru samfunnet ha brukt førr folk som æ engasjert å bruke mye tid og krefter førr att felleskapet ska en bra plass å vara! Je ha akseptert att je itte klare å leve ett velbalansert liv akkurat nå, je vil brenne stort når je føle førr dæ, så få je bære skælle huggu i veggen innimellom når oppgaven væks meg over huggu. Da føle je hvertfall att je lev! Om det æ lurt gjenstå å sjå, men dæ bli et ænna kapitel 🙂 Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s