Å vente på no………..godt?

Tru itte je veit om noe som er kjedligere enn å vente………noen gonger lure je fælt på å vi vente på??? Tenkj om vi kunne fylle æll tia vi vente, mæ no ænna som itte hette venting……… men noe som hette akkurat her å nå!!! Er det itte ofte slik at vi ska bære vente tel vi få gjort dæ å dæ fysst, så ska vi tel pærs. Hell bære je få gjort unna denni vikua nå, så bli ælt mye roligere…….å da ska det bli saker………ha prøvd å vente på noe je itte veit å er i mange år nå, å ha enda itte vørti no klokere……… Å i mellomtia ha det plutseli gått fire fem år uten att je mæssom fækk det med meg en gong, førr fokuset ha vøri framover. Je måtte nesten bli 36 år før je skjønte at detti itte er en god måte å disponere livet sitt på (fy fader å mye je plutseli ha skjønt…) Je driv å teste ut å vara tilstede innimellom, i stellaførr å bekymre meg før allskens rare ting, tru meg je er et naturtalent i bekymring, men prøve å itte læ talentet ta overhånd…. ….så gjeld det da å itte havne opp i situasjoner som framprovosere talentet mitt………nemlig venting. Grunn tel att detti temaet dukke opp inni huggu mitt, æ att je vente på svar fra sjukehuset på noe prøver je tok førr 15 dager , 6 timer å 23 minutt sia……..Prøver som ska gi svar på om je har en god eller ondarte svulst i livmora …..fysst slo talentet inn å sa att detti kænn du liksågrett bekymre deg førr mæ en høggende gong Linda (Du ha helt sikkert fått kreft……. )Å da vart je gør redd……….førr je tenkte jo sjølsagt att svaret kom tel å bli negativt, å att det helt sikkert vil gå værst tenkelig væg med en gong. Tru detti er en instinkt vi har førr å beskytte øss sjøl fra redsel, sorg å makteslaushet………uten at je ha no doktorgrad på området. Etter to tusen tanker, å like mange tårer de fysste daga etterpå, bynte je å sjå litt mer lyst på det……..Det er itte sikkert det er no skummelt, å det vil æller helst gå vældi bra. Å i mellomtia, ska je bruke tia på no ænna enn å vente, førr det er jo akkurat nå je er her. ……….Noen tæk seg sikkert i å tenkje , det va da voldsomt tel drama, å utlevering, ja  men slik er det.  Uvisshet, å ventinga tel du få svar på ting, utløse dramatiske tanker, analyse, bekymring m.m…… å sjøl om det skulle vara helt ufarli, æ redsel`n like stor i ventetia…… Realiteter gå det an å førhølle seg tel, men venting er oppskrytt………..men det minne meg på att det er lurt å tørra å leve mens det æ NÅ!!!! Itte vent mæ ælt dekk ha lyst tel,  hell drømme om, GJØR DET NÅ!!!!……..itte vent tel neste viku, je mente AKKURAT NÅ!


3 kommentarer on “Å vente på no………..godt?”

 1. Marita sier:

  Å vente på ting æ vi frykteli gode på 🙂 Men je tru samtidig att om en få no`o som en tru æ negativt å du føle at livet butte litt imot tæl tier, så æ de viktig mæ dæssa dagom en sætt seg ned å tørke tårom. Da gå de liksom opp før en att en itte bære kæn grava seg ned å tenkje på det negative, men LEVE livet fult ut. Å vi lev livet på hår våres måte så en lyt finna sin egen måte å leve på!! Kjinne meg grådig godt att i dæ du skriv her sru 😉

  • Husmorvikaren sier:

   Tru du veit å du prate om Marita 🙂 Å det æ slettes itte ei oppskrift som passe førr ælle, je tru bære vi ha det litt førr travelt mæ å kåmmå øss framover att vi glømme ta dom som sitt å tørke tåren sine i smug, som kænskje hadde trengt noen som slang innom på kaffe helt plutseli 🙂

   • Marita sier:

    Helt enig med den Linda, å desverre æ det mange ta dom rundt omkring 😉 Vi ha vørti æltfør opptatt ta øss sjøl. men du verden førr ei deilig følelse å kunne hjælpe ændre 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s