Ny blogg att…….

Je ha plutseli fått meg ny blogg, ha jo hatt den andre ei hel viku, så da æ det vel på tide mæ litt førrandring……… Måtte førrandre ørlitegrænna på navnet, å da måtte je opprette en ny blogg førr å få kjøpt domene. Itte like lett støtt mæ ting som itte æ menneskjestyrt, men je elske å leke mæ ting je itte ha lekt mæ før. Merete og Helen ha veilede meg via Skype i dag ( gratis telefon/videotjenste ) fint førr øss som bo langt unna næn, men som ha behov førr å dele historier og erfaringer ofte. Takk førr hjelpa jinter!  Prøve hardt å henge mæ i svinga i dessi dager, som sosiale medier æ i vinden, å det æ et hav å vælja ti, men det æ itte farli, så kast dekk ut i det. Ingen tvil om at det æ der det skje framover, sjølsagt i kombinasjon mæ den virkelige verden. Det gjeld å balansere her som mæ ælt ænna. Je kjæm sikkert tel å forandre på ting litt ofte nå i starten, tel je bli førrnøgd. Må si je æ ganske så overvelde mæ å ha 1200 træff på sia mi fysste vikua, itte skjønne je helt at dæ som æ inni huggu midt æ så interessant, men dæ bekrefte att flere kænn ha de såmmå tankom……..litt beroligende faktisk 🙂 Je æ litt tom i huggu klokka halv ett om natta, så je kjæm sterkere telbarsatt i mårrå hell en ænna dag.

Ps! Dekk som ha meldt dekk på epost varsling når je legg ut nye innlegg må gjøra det på nytt, da ælle gamle innstillinger æ borte vækk …….. God natt godtfolk!


2 kommentarer on “Ny blogg att…….”

  1. Var jo morsomt å hjelpe deg over skype da, Linda 🙂 Fikk noen gode latterkuler! Også fant vi ut at vi skulle lage digitale historier sammen. Det blir bra!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s