Je ha støtt vøri tjukk……..i huggu….

Ha oppdage en ting som je itte helt lik, men je må nok bære svølje denni strihåret kamelen mothårs med en gong………Vekta mi ha nådd ei slags ny øvre grense di siste åra, som nærme seg faretruende ett tresifre tall (……men je minne dekk på att muskler væg mer enn fett……) Je syns je æ i tjukkeste laget, å æ svært missførrøgd mæ att je itte æ i besittelse ta bikinilinjer lengre da dom ha førsvønni litt inni mjuke deigete hudfolder som heng. Brystpartiet æ stort nok, men æ litt i lengste laget. Låra æ sjølsagt kompanjong mæ resten ta kråppen å glise att meg mæ ælle smilehøla sine når je ser meg i speilet, å ha lagt tyngdepunktet sitt på innsia ta knea mine…….. Je ser gudskjelov fortsatt åklekula mine, hvertfall førr ei stund tel………Ansiktet ha førrlenga seg mæ å laga en strek under svaret i form ta ei dobbelhoko je itte syns æ så flatterende i siluett…….derførr væl je å itte bruke siluetten min noe særli…….magan min ser ut som`n kollapse ætter fødsel, å ha visst tenkt å forsetta å sjå slik ut 11 år etterpå. Det rare æ att je tenkte akkurat de såmmå tanka om meg sjøl da je va 16 år å vog 50 kilo…….itte særli mye å førdele på 170 cm……men fortsatt va je svært missførrnøgd mæ meg sjøl, å syns je va ganske tjukk den gongen å. Derførr tru je att den plassen je æ tjukkest æ inni huggu mitt! Det æ jo ingen andre som ha uttrykt att dom syns det æ plagsomt å vara i nærheten ta meg, så da æ det vel på tide å prøve ut en ænna taktikk………….der je itte begrense meg sjøl på bakgrunn ta domskap. Tenkj å mye tid det gå an å bruke opp på å tenkje på sitt eget utseende, å mange begrensinger det kænn setta førr en sjøl. Å vi bli så opptatt ta, å redd førr att andre ska avsløre att vi itte ser ut som modeller, att vi få itte mæ øss att det æ svært normalt å ha både lange pupper, større omkrets, smilehøl å striper……….Å øve på å sjå seg sjøl litt mer som omverdnen gjør æ vældi sunt tru je. Hænn je bo sammen mæ kænn finna på å syns je æ fin sjøl mæ mårråtryne iført morgenkåpe mæ frittgående kroppsdeler inni, å da æ det håp tenkje je. ……….Sjølbilde å sjøltillit æ to vidt førrskjellige ting, å je glede meg tel den dagen dom to møtes på midten :o)


8 kommentarer on “Je ha støtt vøri tjukk……..i huggu….”

 1. Silje Cathrine sier:

  Jeg vil takke deg Linda, for at du ha laga bloggen din. Du sett ord på det mange tenker men ikke tør å fortelle om. Vær stolt av deg selv. Jeg kjenner meg igjen i flere av innleggene dine, og på en måte hjalp det meg å lese her inne:) Stå på videre! Du er en flott dame, og jeg ser opp til den du er.

  • Husmorvikarn sier:

   Takk før dæ Silje, det æ koselig å sterkt å høre. Du æ å ei flott dame, bære så du veit det :o)

 2. Stina sier:

  Du æ den flotteste jinta je kjinne…på ælle måter!

 3. Stina sier:

  …og æ førresten gør glad førr att vi hverken æ fett, flekk eller plett-frie ;o)

  • Husmorvikarn sier:

   Dæ bo ei flott dame i øss ælle, itte så lett å sjå sjøl bære :o) Itte så gæli du hell Stina ;o)

 4. Bente sier:

  Herligste Linda i hele væla:-)))

 5. Trine sier:

  Je har sagt det før og sier det enda en gong: Je digge å læsa det du skriv, og venter spent på fortsettelsen! Stå på!!

  • Husmorvikarn sier:

   Takk Bente og Trine, je vente litt spent je å, førr je ha ingen plan…….men huggu æ i tomt riktig enda :o)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s