Magafølelsen……

Å høre ætter å kråppen si både fra innsia å utsia, æ en ta mine største utfordringer. Veit itte å mange gonger je ha fått på følelsen ta no…….kænn vara snakk om tiendelssekundersfølelse….omtrent midt i magan, litt neaførr mellomgolve. Å itte veit je å mange gonger den ha vørti oversett (hell overkjint som det sikkert bli da …) Det skje spesielt viss je sitt i store førrsamlinger å diskutere ting, plutseli dukke denni raske følelsen opp, som ett slags varsel om att je bør vara på vakt……..men ofte høre je itte ætter, å skyv følelsen tel side litt hælvirritert førr å ha vørti førstyrre midt i samtalen. Det domme æ att den følelsen bruke å ha unødvendig rætt i att je bør følje mæ, itte på de andre, men på å je sjøl meine om saken. Magafølelsen tru je prøve å førrtælja å som æ riktig førr meg, å itte nødvendigvis førr omgivelsa mine. Jo større å sterkere omgivelsa framstå, jo vanskligere æ det å følje den følelsen magan varsle om …..Det kreve stort mot å vara indre styrt. De æller fleste ta øss æ mer ytre enn indre styrt. Je ha prøvd å læ magan få litt større plass enn før, å oppdage hår eneste gong att dæ æ ett smart trækk, den ha itte tatt feil enda. Je tru att vi æ mer inteligente enn vi skjønne sjøl……litt mystisk å si sikkert, men vi æ såpass feige att vi prøve å styre kropp å sinn i den retningen omgivelsa gå, istellaførr å ta øss tid tel å kjinne ætter. Jo fortere vi æ, desto mindre høre vi ætter. Det æ viktig å itte blænde magafølelsen mæ den følelsen som dukke opp når je æ lei meg hell frustrert, den som sitt som en klomp midt i magan, å væks seg større jo mer du fokusere på dæ som itte æ bra. Den såmmå følelsen som sjalusi gi………. den følelsen æ mer sjølstyrt, å bli så stor som vi fore den………om den få litt mindre plass, så kænskje magafølelsen få mer spellerom, å da treng`n itte leve på akkord mæ seg sjøl. Itte lett, men verdt ett forsøk! Prøve å forte meg litt saktere, i håp om å bli mer ærlig mæ meg sjøl….


2 kommentarer on “Magafølelsen……”

  1. karishelse sier:

    Hei 🙂
    Nokk en gang kloke ord sagt på en slagferdig måte. Det er gøy å følge med deg


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s