Både tufsete å tøff ………..

Åssen andre oppfatte øss tru je æ like førrskjellig som det finns antall menneskjer……..Je veit vel itte mæ sikkerhet åssen andre oppfatte meg, men kænn ha en viss anelse tatt utifra å je ha hørt, å sett ta reaksjoner oppigjennom åra. Noen oppfatte meg som ei slagferdig dame som få mye gjort på ei lita stund, førr je æ ei hændlingens dame. Å dæ æ helt riktig, men på samma tia på bakrgunn ta såmmå egenskapen, så oppfatte nok noen att je bli litt brautete, vældi snakkesalig, å litt slitsom…….je ser meg sjøl litt som en diger dampveivals som dundre igjennom lændskapet innimellom, å den få jo sjølsagt gjort et godt stykkje arbe, men æ itte like mild mæ omgivelsa sine…….. Å innimellom bli det tomt førr drivstoff…….. Veit å att je kænn bli oppfatte som ganske sjølsikker å modig akkurat førr de je æ ganske pratsom, å gjør mye som andre vegre seg førr……….oppfattelsen å sænnheta er nok itte helt like………je kænn faktisk unngå å gå igjennom Moelv sentrum en lordag mitt på dagen, førrdi je finn det grådig ubehageli………spesielt om det sitt mange folk ute……dom ser meg, mens je tørr itte å sjå på dom ………..Helt no ænna å stå på ei scene mæ ubegrense antall publikumere, da er je i mitt rette ess, hell spelle den rolla je er mest trygg på……..å roller ha je mange ta. Ittno rart oppfattelsen da bli så mangesidige. Je ha ei offentlig rolle som er den mæ flest oppfattelser ta, en rolle som mor, som litt færre meine no om, rolle som kjærest, som sikkert flere ha en oppfattelse ta, rolle som venn, rolle som dåtter, å mange flere tel. Linda som vældi privat……som itte er en rolle, men som er bære meg………der je er mest sårbar å tåle minst kritikk…….der je slæppe inn nesten ingen andre enn meg sjøl………..men ha bynt å slæppe inn litt flere i det siste…..der je itte kænn gjøra oppatt oppfattelsen noen ha fått førr det er bære slik je er……..men også der je bli æller mest gla om noen oppfatte meg som ett godt menneskje………mæ ælle rare utspell, innfall, impulser, sinnstemninger, glede, sorger……..tanker, tel å mæ tanker je noen gonger lure på om æ litt sjuke (vi ha det ælle, men dom er vældi personlige, å kænskje ha du itte tort å tenkje dom høgt sjøl en gong) Vi kænn tel å mæ meine det såmmå men oppfatte ting så ulikt att vi byne å diskutere mæ næn…… Loven om tiltrekning ha je stor tru på og prøve å leve mer etter enn je torde før. Je tru om vi tørr å vise den vi egentli er, så vil folk som er lik øss sjøl kåmmå tel øss( å da er det itte sikkert det er de folka du ønska å tiltrekke deg, det kænn tel å mæ vara folk du itte ha likt no særli, men da få du kænskje mer innsikt i åssen du sjøl bli oppfatte) å da kænn fellesskap mæ likesinnede bli skapt. Jo mere je tørr å gi slæpp på tanken om åssen andre oppfatte meg, jo bære byne je å få det mæ meg sjøl…………….Du ska itte tru dæ du ser, å itte på halvparten ta dæ du høre…….Je oppfatte detti som ett litt kaotisk innlegg, men akkurat nå er det litt kaotisk der tanken mine kjæm i fra……


2 kommentarer on “Både tufsete å tøff ………..”

  1. Ann-Elin Lium sier:

    Godt tenkt og godt skrevi! Je kjinne meg godt att og har stor tru på loven om tiltrekking. I den forbindelse har je opplevd at det er viktig å væra tydelige på å vi ønske øss.

    Håper hælja de blir ta det gode slaget :0)

    • Husmorvikarn sier:

      Takk Ann Elin 🙂 Dæ va å vældi godt sagt! Å vara tydeli æ itte lett, men helt nødvendig som du si, viss itte møt`n seg sjøl i døra like etterpå………..God hælj att deg å!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s