Foredrag/kurs/konferansier

* Lange og korte foredrag

Mine foredrag inneholder mye av samme tematikk som i blogginnleggene. Intensjonen er å inspirere til nye   innsikter i  hverdagens mange og ulike innhold. Viktig for meg å skape gjenklang i andre mennesker. Tenker at gjenkjennelsesfaktoren er en av de gode måtene å nå inn til andre på. Foredragene har mye humor i seg i form av skråblikk, men underliggende alvorlige temaer. Min grunnleggende tanke er at vi alle er vår egen største begrensning. Og at vi har stor påvirkningskraft i eget liv, om vi får noen verktøyer og tankesett servert på en enkel og tilgjengelig måte. Noe av det mest vanlige vi gjør er å opprettholde mønstre som ikke virker. Prøver igjen og igjen for å se om det går. Det ligger mye trygghet i gjentagelse, selvom det ikke er bra for oss.  Disse mønstrene setter seg som spor i hjernen. For å få  nye gode mønstre trengs det litt hjelp til å avspore først. Basic trenger vi det samme, å bli sett, bli hørt og bli tatt på alvor.

* Lange og korte prosesser

Å skape endring/nye mønstre, være seg i enkeltindivider eller grupper/bedrifter tar lang tid. Foredragene er i utgangspunktet tenkt som inspiriasjon til endringer eller en avsporing. For noen er det ikke så enkelt å dra i land endringen på egenhånd uten å falle tilbake til gamle spor ganske raskt. Jeg liker derfor å være med i en større del av endringen for å sikre at prossessen er i tråd med det dere ønsket i utgangspunktet. Hvor lenge enes vi om etter behov.

* Programleder/konferansier for arrangement

Syr programmet sammen med deg som arrangør. Er den som binder kvelden/dagen sammen med både humor og alvor.

Ta kontakt for priser, tidsrammer og utfyllende innhold!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s