Om to timer æ je fresk!

Je er så spent på åssen dæ ska bli når je bli fresk je………………men nå er det itte lengi att å vente….nærmest som julekvæln å regne detti. Det æ nemlig slik at når du ha vøri sjukmeldt ett år, så bli du automatisk fresk att i følge Staten, å dæ er jo helt fantastisk i grunn……å je veit jo att byråkratiet ha stor myndighet, så je tvile itte ett sekund på att ting bli helt på en ænna måte fra i mårrå…………….da ha je vøri psykisk ubalansert i akkurat ett år…………bli helt rart å vara i komplett balanse att…………..kænn nesten itte husse åssen dæ føles je, om je noen gong ha hatt den følelsen?

……men nå ska je jo snart få kjinne på`n, åååå som je glede meg……..kænkje litt ubalansert å glede seg slik, men je kænn jo skeie ut i snaue to timer tel da. Framover……når je er helt balansert, så ska je byne å finna ut å je vil bli når je bli stor……………..dæ bli nok en ørliten utfordring å hølle balansen ta…….førr je ha nok lært ganske mye om meg sjøl åsså detti året, å ha vørti nokså mye tydligere som menneskje, men je er ganske sikker på att jobben itte er slutt enda, å dæ er jo bra……..førr den dagen je slutt å vara i en prosess, så er vel je historie…………en ubalansert historie å tenkje je………..Je syns det hadde vøri greier om systemet å samfunnet kunne bli mer i balansert i forhold tel meg je, så slapp je å sitta på hele dritjobben åleine, men neida som sætt bære dato`n dom……………..det neste året ska brukes på å avklare å je kænn brukes tel i arbeslivet………..je ha ittno problemer mæ å finna på no å gjøra, problemet ligg i å finna no å gjøra som er balansert i arbesmengde, arbestid, arbesmiljø, arbesansvar, arbesplikter, arbesmoral osv……..slik at je høll balansen i forhold tel ælt det andre som å vil ha att noe ta tia sammen mæ meg, som å vara mor, kjærest, venn, fiende, styreleder, treiningskamerat(je hadde ljugekors….) å en del andre ting å…………det je muligens ha lært mest ta detti året er nok å itte vara så flink på ælle områder…………ingen som førrlange det ta meg, men je ha ælltid sætt meg høge mål, å kjempa meg dit uten å ta hensyn tel omverdnen å itte minst meg sjøl………je ha vøri livredd førr å skuffe meg sjøl, førr da ha det endt opp i sjølpisking over ælt je ha misslykkes mæ å itte ha røkki…………nå er ett skritt i riktig retning på å gi meg sjøl kreditt førr de tinga je faktisk få gjort, å dæ er itte småtteri alikevel…………å i tilegg slæpp je å bli så innmari stresse som igjen føre tel en enorm ubalanse…………….førr dekk som er fullstendig i balanse tel en hver tid, så kænn følelsen av å vara ubalansert sammenlignes mæ å stå på ett bein på ei fiskesene i mellom to vestlandsfjell, uten å væta åssen ting ska ende, men følelsen ta att det ska gå tel hælvete er ganske fremtrendene………men i fra i mårrå ska itte je ha den følelsen lengre si dom på NAV…………er ittno rart je er spent………tru je må gå ut å trekke litt luft je, førr nå er det som om je kællsvette ta spenning……….vi talas i mårrå!………..da bli det nok en del mer balanserte innlegg å lesa framover 😉Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s