Kontrollfreak?

Veit itte om noen ta dekk ha opplevd å prøve å ta full styring på deres eget liv, å itte minst på andres…….Dæ ha je prøvd…….å misslyktes kraftig mæ. Je har en evne (itte spesielt nyttig en) tel  å leggga meg om kvæln å planlegga morgendagens aktiviteter, total kartlegging mæssom. Den aktivitetsplanen inkludere ofte resten ta familien, å DER oppstå problemet! Je vakne om mårrån, å ska setta i gang dagens program, som ofte æ ganske stramt tidsmessig, men fullt gjennomførbart om ingen forstyrre meg! …………..je ha erfart nesten samtlige gonger att dæ æ ITTE gi en følelse ta mestring. Je bli like skuffe hår gong je itte få gjenomført dagens plan,  å ha svært lite fokus på ælt je faktisk ha fått gjort, å itte minst at det æ helt supert att de andre familimedlemma klare å styre sine egne liv, å ha egne planer (som je tel frustrasjon  itte ha fått beskjed om kvæln før ) Je øve daglig på å prøve å ta ting som dom kjæm, å itte la forventningen tel å som ska skje ta overhånd, å den som skapa de store forventingen æ meg sjøl…….Å slæppe kontroll, å stole på att ting ordne seg uten min innflytelse æ noe je på sikt regne mæ å bli bære på. Å klare å smaka på kaffen i dæ øyeblikket je tæk en munnfull, ell få mæ meg at løvet sprætt på bjørka før det plutseli æ desember att ……..å je ha brukt æll tia på å planlegge framtia……Lure på å je ska gjøra i framtia som æ så viktig je, sia je ha det så travelt mæ å kåmmå dit. Vi talas!


4 kommentarer on “Kontrollfreak?”

  1. Marit sier:

    Hær lyt je si at je kjinne meg att! Pussig dætta…
    Godt skrivi!!:-)

  2. Leste først kontrollFREKK og ikke kontrolFREAK. Det går jo an å være kontrollfrekk også når jeg tenker meg om 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s