Æ det mulig å vara så irriterende???????

Detti innlegget æ nok det nok lettest å kjinne seg att i om du æ ta slaget fyllt mæ mye østrogen, men je ska itte avskrive deg som leser sjøl om du æ skjeggete å grov i målet…Je ha følelsen ta at skikkelig dårlig humør itte ælltid æ kjønnsavhengig, men detti humøret je tenkje på æ nok dæ.

En gong i måneden æ je som ei slags tidsinnstilt bombe som gå av i tide å itte minst utide….Hadde en mattelærer på videregående som bære såvidt itte vart tatt av dage, je husse det ænda, måten hænn brukte kritte på tavla……det ga en slik skrikelyd som isopor på vindu, å dæ æ skikkeli grusomt sjøl uten hormornsvigninger. Hænn veit itte att`n bære va sekunder unna PMS vold ta ei atten år gammal jinte i på bynnelsen ta nittitalet fra Ring. Det æ nesten skremmende å humøret kænn skifte under slik ekstrem påvirkning som hormoner. Kænn gi et typisk eksempel:

Je ha rigge meg tel mæ pc, kaffe, sjokolade(som æ livsnødvendig i slike perioder) å vente på en skikkeli såpeserie som bære je lik. Akkurat da ælt virke tel å vara klart, byne je å henge meg oppi åssen samboern puste……………lyden ta pust`n bli så høg att det nærmest æ umuli å tenkje på den resonerte serien som starte på tv`n…….Æ det mulig å puste på en slik måte??????? Det må DA GÅ AN Å PUSTE INNI SEG!!!!!!!! Kjinne irritasjon gjør att je sjøl itte få puste lengre ned struphuggu, å hyperventilering æ neste ledd…….je reise meg litt brått opp å masjere demostrativt i retning kjøkkenet, i håp om att`n ska skjønne å irritert je æ førr att`n ha ødelagt kosekvæln min mæ pust`n sin. Ett eller ænna i bakhuggu si meg att det itte æ helt rasjonelt å bli så frustrert ta at andre gjør no såpass livgivende som å puste…….men je klare itte å skjerpe meg, det bære væks inni kroppen, å det nærme seg en eksplosjon…..Ætter å ha ramle litt ekstra hardt ei stund, noe som ser ut tel å gå samboern hus førrbi, kjæm uhældivis(førr hænn altså) poden ned fra andre etasjen, å je ser mitt snitt tel å ta ut aggresjon min på noen som æ mindre å mindre enn meg……..je bråkjæfte litt før`n rækk å tråkå over dørstokken, om att det må gå an å gjøra no ænna enn å spelle dataspell hele dagen, å hjelpe tel mer heme, legga seg før om kvæln osv…. je rækk å gå igjennom en bråtå mæ temaer uten att´n rækk å avbryte…….ætter ei stund ser je att`n tæk mot tel seg å prøve å bryte inn å stotre noen lågmælte ord om att hænn hadde tenkt å spørra om vi kunne finna på no sammen…………Herregud!!!! Da slå det plutseli inn att je ha oppført meg skikkeli domt, å samvittigheta tæk overhånd, å je byne å krampegrine…… Førr tårer æ nemlig den andre hormoninspirerte følelsen som kænn ta overhånd dessi skjebnesvangre daga i måneden….å det æ noen gonger je føle en Oscar nominsjon førr drama hadde vøri på sin plass. Dæ dramaet æ en helt egen historie…….

Å ælt detti bære førr å kvitte seg mæ ett egg…….itte rart høner æ grinete…..


3 kommentarer on “Æ det mulig å vara så irriterende???????”

 1. Puster fortsatt... sier:

  Je ha nå lenge fått klager på snorkinga mi om natta, og trudde nå egentlig at dæ va ille nok.
  Linda ha fønni løsningen på snorkinga mæ å tuppe meg i den mest nærliggende kroppsdelen og få meg tel å snu på skrotten…..og dæ bruke på å funke!!
  men……..æ det noen som ha tips når det kjæm tel pusting…. tips tel å kutte pusting UTEN å sturte..

  • Husmorvikarn sier:

   Tel dom som itte kjinne meg, så æ altså Thomas min samboer, som lid under dessi krevende omstendigheten……je kænn dessverre itte hjelpe deg kjære, men tru kænskje du bør spørra mor di om eksil et par daar i måneden 😉 Må nok andre menn tel førr å redde deg her….

 2. Mari sier:

  Nå fikk je meg en god latter, men så gikk ansiktet mitt over tell noen alvorlige miner og jeg nikker et par eller tre gjenkjennende nikk med huet.
  Hvis je kan komme med tips når det riv som verst i hormonene ; ta et stygt glass som du itte vil ha lenger, eller ei blomsterpotte du skulle hatt tell å bli litt mindre i størrelse og som skal kastes lell… Ta noe knusbart og knus det ! MEN : før du knuser tingen, putt den i en plastikkpose og knyt att, -DA kan du kaste det i gølvet med full kraft, og her kjem poenget : du slepp å sope oppatt mætti glass-skår, for døm er inni posen ! Bære prøv en gong,..som en liten test, det virket særdeles godt her i heimen hvertfall.

  Og til deg Thomas : du er nødt for å drive med en hobby i garasjen et par da’ar i måneden, sørg for å ha kaffetrakter, kjøleskap, varme klær og en madrass der. Da skulle du greie deg bra. Og lurer du på åssen det står tell inne i huset, så får du bruke mobilen din å ringe inn – itte gå inn og vis deg fysisk. Høll pustinga innafor garasjevegga 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s