Æ det underbokser hell sammarsdækk som æ viktigst i fellesskapet?

Å æ egentlig ett felleskap?  Æ det ett skåp du kænn putte fellesting inni??? Mulig det æ akkurat dæ det æ. Ett felleskap førr meg æ en plass der je kænn dele latter, tanker, ideer, kos, arbestimer, sosialt samvær, gode historier, minner, sorg å gleder. Å itte minst gleden væ å oppnå felles mål. Tru det finns ulike typer og størrelser fellesskap, men vi æ ælle avhengig ta å høre tel ett. Je æ priviligert å ha noen førskjellige felleskap å delta i. Familie æ ett felleskap som æ det beste eksemple på åssen det kænn fungere (noe det itte ællti gjør)

I en familie vil ælle ha førskjellig roller, å ingen førrvente att ælle ska bidra mæ det såmmå. Gutten på ti år vil sjelden hell ÆLDRI ha de såmmå arbesoppgaven som a mor ( itte i mitt fellskap i hvertfall….) å je førrvente det heller itte. Je akseptere att det er sånn, å fortsett mæ mitt bidrag inn førr å få ting tel å fungere på best mulig måte. Akseptere æ ett stikkord i ett fellesskap tru je, om vi akseptere att itte antall klæsvasker ska førrdeles jevnt ut på ælle medlemmer i familien, så vil det bli lettere å vara tel. Å gjør det egentli no å vara den som gjør mest, viss det føles grett å gjøra de tinga en gjør? Om vi syns ting bli urettferdig i fellesskapet, så æ det muligens fordi vi ønske att andre skulle ha bidratt mer tel dæ VI SJØL ha lyst tel ska bli prioritert………æ itte sikkert de andre i fellesskapet ha lyst tel å prioritere på såmmå måten. Je syns det kunne ha vøri grett om en del ta husmorsyssla heme kunne ha førsvønni litt oftere uten min innblænning, men ha lært såpass oppigjennom, att ska no slik gjennomføres må je akseptere att det bli HELT tomt førr underbokser førr klæsvasken bli tatt. Førr det æ ganske sikkert att de andre i familien itte bli så satt ut ta att klæsdonken nærmest glæfse ætter en når`n passere……så ska je hølle min standard, lyt je nok gjøra jobben sjøl ( å dæ æ helt grett) Å je æ svært førrnøgd mæ att dekka på bil`n min kjæm på ta seg sjøl (Thomas) når ny sesong kjæmm så brått på. Je førr min del syns att dekkskifte kjæm lengre ned på prioriteringslista enn reine underbokser, så je kjøre glatt mæ vinterdekk hele sammarn…….

Å få tel det såmmå i andre fellesskap æ itte ællti like lett. På arbesplassen freksempel, som å er ett fellesskap som absolutt bør fungere førr å oppnå resultater, der æ det mer krevende å få folk tel å akseptere ulike arbesoppgaver, å arbesmengde førr lik lønn. Æ det itte rart…….. førr i familien få nå stort sett ælle mæddan sjøl om dom itte ha levert like mye i løpet ta dagen………….bære en tanke………men om utgangspunktet æ å ville næn væl, så vil det bli ett godt fellesskap å vara i, å mål vi bli nådd raskere. Itte ælle ha såmmå forrutsetning førr å kunne levere like mye, å dæ MÅ VI FAKTISK AKSEPTERE!!!!  Fellesskapet bli ældri sterkere enn mest negative  leddet ( å treng itte nødvendigvis vara dom som æ fysisk sterke….) Tru je få legga meg nå, litt seint på kvæln å bli så engasjert kjinne je……..God natt tel nettfellesskapet mitt 🙂 

 


3 kommentarer on “Æ det underbokser hell sammarsdækk som æ viktigst i fellesskapet?”

 1. Stina sier:

  Tommel opp! :o)

 2. eli trettsveen sier:

  je læs og læs. og lære mer og mer!!! sku ønske at je hadde vøri noen år yngre og ha tatt i bruk noe ta det du skriv om. di fleste ta øss ha vøri mæst opptatt ta og tællpasse øss ælle andre i stælla førr og gjøra dæ som vi hadde syns hadde vøri mæst rigtig førr øss!!! fortsætt og skriv Linda du kann hjelpe mange mæ tanka dine.

  • Husmorvikarn sier:

   Tenkj om en kunne hatt litt mere livserfaring fra konfirmasjonsalder, det æ jo fra da`n skulle visst ælt……..ska lure på å vi ska mæ æll livserfaring som 70- 80 åringer???? …..men dæ skjønne je sikkert når je kjæm dit 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s