Basic Instincts.

Lurer noen gonger på om det finns to univers, og om menn og damer er født i hvert sitt. Trur faktisk at det bli for snøtt å tenkje at vi er født bære på hver sin planet. Og da er det utrulig at det er meininga at et av hvert slag ska puttes i et hus, og prøve å leve sammen resten av livet som en familie. I tillegg finns det ofte små avleggere som ska tas vare på oppi det hele. Og det er itte sikkert det er dom som bor sammen som har felles avleggere. Det kænn fort vara en ænna en fra en ænna planet at som du å ska forhølde deg tel som bor i et ænna hus. Gudskjelov, viss itte hadde det vørti for komplisert. Er det noe rart det finns psykologer? Nå tala je itte for ælle kvinnfolk kænskje, men je representere jo den arten, så da blir det mine refleksjoner som gjeld her.

Kvinnfolk sammenligner je med minesveipere. Det vil si ei som har aua langt framma seg hele tida, og synsfeltet er bredt, og vi har tel tider auer i nakken og. Nesten rart kvinnfolk itte har større auer enn mænnfolk så mye som vi ska observere hele tia. Mens mænnfolk er jo født med ett overflødig sidesyn, og borde hatt bittesmå auer, men klart dom treng jo å kjøre bil, så der kjæm det jo godt med.

For å få litt innsikt i åssen detti kænn ha vørti slik, tru je vi må gå noen tusen år telbarsatt i tid. Helt telbarsatt tel den gongen folk var huleboere. Da var kvinnfolka plassert i huler som den gongen vart betegne som et hematt, jordvegger, jordtak, jordgolv osv…Inni der skulle dom bo med ælle unga sine, og det var snakk om litt flere unger enn i dagens kjernefamilie. Dom hadde itte p-piller den gongen, så dessi hulen kunne vara ganske trange, men koselige og varme. Det fantes itte IKEA møbler den gongen så dom hadde lite krimskrams og skryte av til naboen. Dom var itte så opptatt av utseende heller, så håret fekk gro som det ville, og stylingprodukter var forbeholdt tipptipptipptipptippptippp oldebarna doms. Det vart ofte livate store hår som ga grobunn for litt småmåltider ala lus og lopper. Detti var noe mænn fekk som delikatesse, de få gonga`n såg innattom familien sin. Ellers var far i huset ute for å fange mat tel familien sin, som da var en «krevende» jobb sia familien var ganske stor. Je trur dom late som den gongen at maten var fryktelig vanskelig å få tak i, kun for å få vara borte litt lengre. De få gonga dom stakk innatt om familien var det for å levere noe kjøttbætar, og pella delikatesser utta håret, fara over kjerringa som da antagelig vart på tjukken at med avlegger nr. 16, mumle litt gåsegg i skjegget sitt og så i vegen att…

Ittno rart at vi slit i dag. Mor ska plutselig vara med ut å jakte på maten via ei handlevogn på Coop OBS. Itte nok med det, unga vil å vara med å bestemme, pedagogisk riktig i dag og la unga få bestemme nesten ælt. Far vil vara med å bestemme åssen hula ska sjå ut inni og ha sterke meininger om interiør. Når det kjæm tel sex, er det itte slik at mænn i huset bære kænn stikke innattom å fara over kjerringa si. Nei det kjæm ælt an på om kjerringa ha vondt i huggu, om det ligg to tre unger i dobbeltsenga( akkurat som dom brydde seg om det i steinaldern), eller andre ting som kænn kåmmå i vegen for formeringsritualet. Far ska kunna å tilberede maten helst lavkarbo mat, som mor har fange tel familien sin. Mens mor er at frisør`n å får ekstensjen, slik at far itte får tilgang på delikatessen som forfedrom hadde tilgang på. Det er knapt tilgang på hår i det hele tatt for gud forby om vi skulle bli oppdage med hår under arma, eller i ansiktet, eller rundt forplantningsåpningen som i dag kalles bikinilinjer. Litt rart at vi ska fjerne det om gjør at vi få større nytelse av ting, men det er jo sexy da. Akkurat som det var viktig i steinaldern, der ælle gikk rundt i små lendekleder, og puppa fekk lov å leve i naturlig gravitasjon)

Er det noe rart det blir trøbbel, når vi konstant ska prøve å motstride natur`n, og sjølrealisere øss hele tida. Nesten så je ønske meg telbarsatt tel steinalder`n sommeter, så je kunne stille opp for unga, drite i naboen, la håret gro på ælle kroppsdeler, vara villig når mænn kom innattom på snarvistitt, og smile når`n drog at. Men neida, je vil bestemme sjøl je vettu, å da er helvete laus…

En kommentar om “Basic Instincts.

Legg til din

  1. Artig førtælt ta deg !! Du skriv – og je blir litt klokere ta å læsa dessa artige vendingene på ting som har med livet å gjøra, både før og nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: