Ingen friksjon, ingen framdrift.

Je har fønni ut at je er i størst utvikling når ting gjør litt vondt, og motstand er tilstede, men det skulle jo bære mangle, ingen friksjon ingen framdrift, det er jo vitenskapelig bevist.

 R = \mu N \,

Om livet skulle føles bekvemt tel enhver tid, ville itte så mye ha skjedd. Je har jobbe med et ganske stort antall bedrifter de siste åra, og det som går att i absolutt ælle bedrifter, som en utfordring eller et problem som det å kænn kalles, er OMSTILLING! Et ord mange få gåsehud og grøssninger av å høre. Kjett å få et dårlig forhold tel noe som je vil si er uungåelig, og som er vedvarende i større og mindre grad livet ut. Livet er en diger omstillingsprosess. Det kænn kåmmå i større eller mindre varianter, og noen føles mere smertefulle enn andre. Å skulle omstilles på en arbesplass, vil mest sannsynlig bety at bedriften er under utvikling. Itte sikkert det er i riktig retning, men for å finna ut om en er i riktig retning, må en tørra å ta noen sjangser sjøl om motstanden er stor. Omveger vil i alle fall gi opplevelser og erfaringer som er nødvendig for å utvikle seg videre uansett retning.

Uttrykket je har hørt mest er: «det var mye likere her før». Mulig det var bære før, men hadde ting vøri akkurat som før, hadde bedriften antagelig stått att mens resten av verden drog videre, itte så lett å overleve da. Omstilling er itte satt i gang for å vara jævlig med de ansatte, det er for at de ansatte ska kunne fortsatt ha en arbesplass å gå tel. Det er viktig i en slik prosess å skjønne at ælle har vi ulik modningstid, og noen treng lengre tid på å takle motstanden som det nye føre med seg. Tålmodighet fra begge sider er helt nødvendig, men muligens itte det enkleste å få tel.

Her som på mange andre stadier i livet, er raushet en god verdi å ha. Det handle om god innstilling, for å få tel en enklest mulig omstilling. Møt det ukjente med raushet, å tenkj at du er under utvikling. Plutselig så er det ukjente det kjente, og du har hoppe noen steg framover. Je væl å tru att framover er en bære plass å vara enn bakover, der påvirkningskraften er lik null.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: