Å vara blåkopi.

Har dekk noen gonger vørti rivi med av glansfulle retusjerte bilder på framsida av ukeblader som nærmest låva at du ska bli sjå`n like dænn ut, bære du kjøpe deg litt foundation? For dekk som itte veit hva foundation er, så er det som en slags tynnsparkel, som brukes i ansiktet for å slette ut sprekker som naturlig oppstå i takt med at du eldes. Om du eldes da vel og merke, for det virker itte som det er naturlig og eldes med stil lengre. Je ska låvå at det trengs mer enn foundation for å få meg tel å ligne på ei slik ukeblad-dame. 

Med et kjapt overblikk uten klær, kænn je slå fast at puppa mine har inntatt en slags depressiv holdning med tendens tel å forsvinna under arma ved liggende stillinger. Dom ligne overhode itte på noe je har sett i ukeblad noen gong Brystvort`n ser ut som oppstopper-nåsår såmmå hva slags positur dom er i. Spelle visst ingen rolle om du har amme eller itte, puppa er like fine. Om je tæk en kikk lengre ned på kråppen min, itte for at je har sjangs tel å sjå ælt åvantel, da må det speil tel for å få fullstendig oversikt. Da ser je itte en flat maga med navel på midten, Je ser faktisk magan som et slags kvilebrett for mjølkemaskinen som da befinn seg på et nivå høgere enn magan, men det ligner på en og såmmå kroppsdel egentlig.

Navel`n min må je jobbe litt for å finna, for den har sønki innover i kroppen av en eller ænna finurlig grunn. Nederst på magan, om det kænn defineres på den måten, der finns det ei rekke fartsstriper som på en måte vise væg tel det æller helligste. Det æller helligste er itte ælltid like lett å finna fram tel, da bikinilinjer kun er for folk som bruke bikini. Bruker badeshorts je, å da kænn je slæppe det litt lengre. 

Kråppshår generelt er visst litt ut for tida, noe je slit litt med å følje opp, da det vise seg at det gror raskere og i større, stivere mengder jo mer du prøve bli kvitt det. Er det itte rart at vi tæk bort det som skapa følelser i huden, og som beskytter øss mot ulumskheter? …men det er klart viktigere å sjå ut som fysstesida på ukeblad. Om je er heldig å føle meg skikkelig mjuk i kråppen, så tæk je en shinerunde på beina mine. Noe så slitsomt når en ha maga som nekte å fløtta seg når du ska prøve å få overkråppen tel å møte den nedre delen.  Med fare for å virke ustelt så presse je meg gjennom det. 

Og så var det håret da, som da ska vara fyldig glansfullt og helst danse tjukt nedover ryggen, som et slags tova ullteppe fra en eksklusiv butikk. Mitt hår danse itte akkurat, men ætter tre slags hårprodukter, hårføner og rettetang, så ligner det kænskje itte på ukebladdama, men noe mer i nærheten ta hallodama på NRK, itte gæli. Ænsikte ska helst vara stivt og rynkefritt, med åpent blikk, fyldige lepper, og en liten søt nåså fint plassert i mellom to høyreiste kinnbein. Je må nok stramme tel nakkeskinnet for oppnå en tilsvarende effekt. Nåsån min er mer som en hoppbakke med kul`n midt i bakken, og itte i unnarennet, men je puste greit. 

Høres itte ut som det står helt bra tel med meg nå antagelig, men joda je har det bære enn noen gong, og har skjønt at je itte hverken orke eller treng å vara blåkopi ta noen som helst! JE ER ENESTÅENDE,  med ælle mine særegenheter, og byne å like og vara Original! Er det itte rart og opptatt vi kænn vara av merkevarer som Coca Cola, Levis, BillaBong, Bianco, Tine smør, Kjøtt fra Gilde osv? Da ska det vara originalt, og med kvalitet. Men når det kjæm tel å vara menneskje, så virker det som det er viktigere å vara blåkopi enn Original. 

Je tæk mot tel meg, for å itte la meg total-styre av en verden som er rimelig ute og kjøre når det kjæm tel verdier. Prøver å stole på, at je er en av dom som kjæm tel å sitta at med respekt før meg sjøl. Je har ittno i mot pene folk, men hva som gjør folk pene kænn nok diskuteres. Har sagt det før, men vi miste instinkter vi er født med, for vi påfører øss sjøl forventninger som er umenneskelige. Om je absolutt sku få behov for oppover-pupper en dag, så ska je stå på henda…

4 kommentarer om “Å vara blåkopi.

Legg til din

  1. Hei Linda!

    Nå ha je lesi gjennom nesten hele bloggen din, å dæ æ kolosalt artig læsing. Je homre og flire, men læs mye alvor imella linjen! Du bør skrive bok du, for det tru je hadde vørti peeng ta asså, MYE peeng! 😉 Du æ så flink, og få sætt ord på ting som angå øss ælle! Skriv mer, je kjæm til å læsa ælt du skriv… dæ gjør noe mæ humøret mitt :))

    Merete

    Ha tipse folk på arbe om bloggen din je liksågodt….

    1. Hei Merete å takk førr tilliten 🙂 Je skriv førr å tømme huggu mitt førr mye tanker, å at det kænn hjelpe andre enn meg æ rein bonus! Det gjør godt å høre at det æ flere som ha de såmmå tanka, førr noen gonger unners je litt på det heng helt på greip dæ je tenkje. Å skrive bok æ nok et skritt unna, men ingen ting æ umulig :o) Enn så lengi få je skrive her innimellom slaga. Det æ i allefall tel stor inspirasjon å få slike telbarsattmeldinger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: